.

El llibre dels somnis

  • Els somnis tenen moltes formes i continguts diferents ... Alguns somnis són bonics i senzills. Alguns somnis ens confonen, i alguns ens fan por! Però fins i tot aquests somnis poden arribar a ser divertits!
  • T'agradaria viatjar en el temps, parlar amb els animals, respirar sota l'aigua o saltar d'una estrella a una altra? Quan somies, tot és possible!
  • Les boniques pàgines d'aquest llibre inclouen somnis agradables i malsons, però acaben sempre amb un esperit positiu i amb ganes d'anar a dormir per descobrir els somnis que ens esperen.
11,90 €
Impuestos incluidos
Quantity:

Shirin Adl

28 págs.

21 x 27,5 cm

Cartoné

9788498016895

Un colorit i imaginatiu viatge a través de la nit, amb molts i diferents tipus de somnis: divertits, fantàstics, emocionants i amb desitjos que es converteixen en realitat. Un preciós llibre il·lustrat per compartir a l'hora d'anar al llit.


Autora


Shirin Adl va néixer al Regne Unit però va créixer a l'Iran. Va estudiar Il·lustració a la Universitat de Loughborough i va ser mereixedora del Hallmark M & S Talented Designer Award. Ha estat il·lustradora oficial de la Setmana del Llibre Infantil de 2010 (Regne Unit) i membre del jurat en el congrés internacional d'IBBY (International Board on Books for Young People), a l'agost de 2012. Ha il·lustrat altres títols infantils, entre ells, Ramadan Moon.