Esta web utiliza cookies para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso. Más información X Cerrar


La princesa rebel

La princesa rebel

Vet aqui una vegada, en un lloc molt a la vora,

hi vivia la princesa Elna, que es trobava sola.

 

-Un dia -deia-, el meu príncep em vindrà a salvar.

Però se m'acaba la paciència, ja es podria espavilar!

 

I quan finalment el príncep arriba, no és el que l'Elna s'imaginava...


11,90 €

11,44 € (sin IVA)

Disponible próximamente


Ver interior del libro

N'estàs tip de sentir el conte del príncep blau? T'agradaria conèixer una princesa amb més ganxo? Aleshores tens a les manes el llibre ideal!

Oblida't de vestits amb llacets, casaments de somni i balls en palaus! L'Elna és tossuda i molt trapella,  només vol anar a la seva i fer amistats d'allò més curioses. És la princesa rebel!

 

Autores

 

Anna Kemp és professora de literatura contemporània francesa a la Universitat d'Oxford. És autora d'altres llibres infantils i juvenils, entre ells, El cavaller Reineta, El meu gosset vol fer ballet i El meu rinoceront també menja creps (Blume).

 

Sara Ogilvie és una il·lustradora escocesa que treballa com a freelance tant en el camp editorial, com en el del disseny o la publicitat. És autora d'altres llibres infantils i juvenils, entre ells La gosseta detectiu, El cavaller Reineta, El meu gosset vol fer ballet, La princesa rebel i El meu rinceront també menja creps (Blume).