.

Mandela

  • Mandela ja forma part de la història de la humanitat. Aquell petit sud-africà que saltava entre les ovelles i les palmeres del seu poblat ben aviat es va convertir en un ferm defensor dels drets dels negres en un país governat pels blancs des de feia més de dos-cents anys.
  • Víctima de la repressió, Nelson Mandela va ser el pres polític més antic del món abans de ser elegit president de Sud-àfrica el 1994.
  • És, sens dubte, un símbol universal del valor, de la llibertat i de la pau.
14,90 €
Impuestos incluidos
Quantity:

Alain Serres/Zaü

64 páginas

26 x 26 cm

Cartoné

9788498019681

Al centre del llibre, 27 pàgines il·lustrades amb tinta xinesa reten homenatge als 27 anys que Nelson Mandela va estar empresonat. Al final, un quadern aplega els documents que narren la seva vida.

 

Autors

Alain Serres, mestre de professió, compagina aquesta activitat amb la de l'escriptura de literatura infantil. L'any 1996 va fundar l'editorial francesa Rue du Monde. És autor de nombrosos llibres infantils, entre ells Tinc dret a ser nen (Blume), i inclús ha escrit una sèrie infantil per la televisió.

 

Zaü és un il·lustrador francès, nascut a Rennes en 1943. Dedicat a la publicació i il·lustració de llibres infantils i juvenils, així com a la publicitat, mostra en la seva obra, inspirada en els seus nombrosos viatges, una gran atenció per les diferències entre els éssers humans, així com pel respecte mutu.

También podría interesarle...