.

La Sireneta

  • «Estic segura que el món d’allí dalt i tota la gent que hi viu m’agradaran molt».
  • Aquest preciós llibre presenta la història tan commovedora de la sireneta, que s’enamora d’un jove príncep, fins al punt que està disposada a abandonar la vida al fons del mar.
  • Ple d’imatges i dissenys magnífics, les seves pàgines et conviden a acolorir el món submarí de la sireneta i, alhora, a submergir-te en una romàntica història que t’emocionarà.
4,95 €
Impuestos incluidos
Quantity:

Hans Christian Andersen/Edmund Dulac

96 páginas

22,5 x 29 cm

Rústica con solapas

9788416138975

Submergeix-te en aquest llibre i acoloreix el món meravellós i màgic del fons de l’oceà, on viuen la sireneta i les seves germanes. En aquesta obra magnífica, basada en el conte original de Hans Christian Andersen, hi apareixen tots els personatges principals, acompanyats d’uns fantàstics dibuixos i figures per acolorir.

 

Les il·lustracions del llibre estan inspirades en els dibuixos i l’estil d’Edmund Dulac, que va il·lustrar La Sireneta dins d’un recull dels contes d’Andersen, que van ser publicats per primera vegada el 1911.

 

Autors

 

Hans Christian Andersen (1805-1875) va ser un autor danès i autor prolífic d’obres de teatre, novel·les i poemes, però se’l recorda sobretot pels seus contes. Entre els seus relats més valorats, trobem El vestit de l’emperador, L’aneguet lleig i La reina de les neus, però probablement el seu conte més famós és La sireneta. Va néixer a Odense, i el seu pare el va iniciar en la literatura amb la lectura de Les mil i una nits. Als catorze anys es va traslladar a Copenhaguen per treballar d’actor, però de seguida es va dedicar a l’escriptura. La Sireneta va ser publicada per primer cop el 1837, dins d’un recull titulat Fairy Tales.

 

Edmund Dulac (1882-1953) va néixer a Tolosa, França. Va assistir a classes d’art a l’Escola de Belles Arts i el 1903 se li va concedir una beca per anar a estudiar a l’Acadèmia Julien de París. Apassionat de la cultura anglesa, el 1904 es va traslladar a Londres i va adaptar la grafia del seu nom a l’ortografia anglesa, Edmund. El 1912 va obtenir la ciutadania britànica. El seu primer encàrrec, quan tenia només vint-i-dos anys, va ser il·lustrar les obres completes de les germanes Brontë. Dulac es va convertir en un dels il·lustradors més cèlebres i de més prestigi

del principi del segle xx, i les il·lustracions que va fer per a La Sireneta són unes de les més emblemàtiques d’aquest conte amb un desenllaç tan trist.