Esta web utiliza cookies para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso. Más información X Cerrar


així és... Gaudí

així és...

així és... Gaudí

  • Antoni Gaudí és autor d'un dels llegats arquitectònics més singulars i poc convencionals que es poden trobar en l'època contemporània. En vida se'l va definir com un «arquitecte monacal, boig», i, de fet, l'obra de Gaudí ha inspirat sempre sentiments pròxims a l'amor o a l'odi.
  • Walter Gropius, fundador de la Bauhaus, el considerava un geni tècnic, mentre que Pablo Picasso el veia més aviat com un reaccionari rosegaaltars. Els seus mètodes i tècniques per dissenyar edificis han inspirat generacions d'arquitectes.
  • A la seva Catalunya natal, és un heroi: un triomfador, promotor i salvador de la cultura de la nació catalana. Per als fidels catòlics, és l'arquitecte de Déu. Malgrat això, en el fons, Gaudí estimava la natura i desitjava extrapolar-ne els principis bàsics a una arquitectura humana.

Disponible próximamente


Ver interior del libro

«Res no és art si no prové de la natura».

 

així és... Aquesta col.lecció presenta la història de l'art de forma visual i atractiva. Cada volum conté, a més de textos molt amens, escrits per experts en história de l'art, il.lustracions fetes expressament per a aquesta sèrie, per alguns dels millors il.lustradors del món. Històricament precises i fruit d'una investigació meticulosa, les imatges donen vida a la història de cada artista i expliquen el context de la seva obra i les seves influències. Els amants de l'art trobaran en aquesta col.lecció una introducció vívida i accessible a la vida i l'obra dels artistes.


Autores

 

Mollie Claypool és una historiadora i teòrica de l'arquitectura que viu a Londres. Imparteix conferències sobre arquitectura a la Bartlett School of Architecture, UCL, i també dóna classes a l'AA School of Architecture.

 

Christina Christoforou és una il.lustradora i artista resident a Londres. Ha treballat per al New York Times, Penguin Publishing i el Teatre Nacional de Grècia; a més, ha donat conferències sobre disseny de la comunicació. És autora d'altres títols sobre Bacon i Leonardo da Vinci.