.

Barça

  • La història i els triomfs del FC Barcelona, una entitat esportiva celebrada a l'àmbit internacional en el seus més de cent anys d'existència.
  • El fenomen Barça, des del seu inici, el 1899, a mans d'un grup d'entusiastes suïssos, anglesos, catalans i alemanys, fins a la batalla per continuar guanyant, tot i dècades de llarga repressió, i el seu ressorgiment en l'era moderna com el club més venerat i triomfador del món.
  • Grans jugadors, equips i entrenadors: un catàleg brillant dins de l'aristocràcia futbolística, des de Kubala, Cruyff i Laudrup fins a Ronaldo, Ronaldinho i Messi.
9,57 €
Impuestos incluidos
Quantity:

Guillem Balagué

192 págs.

23 x 28 cm

Cartoné con sobrecubierta

9788498017878

No hi ha cap altre club de futbol com aquest a tot el món. L'excel.lència dels seus equips, la participació de l'afició en la gestió del club i el seu paper com a símbol de la cultura catalana contribueixen a crear no tan sols una entitat futbolística, sinó també un estil de vida. Aquesta obra recorda també tots els grans triomfs, entre els quals s'inclouen innombrables victòries a la Lliga i la Copa del Rei, el dream team de Cruyff i el seu èxit a la Copa d'Europa del 1992, les batalles en els clàssics i els impressionants èxits de l'equip de Pep Guardiola, el qual va captivar el món amb una magnífica filosofia futbolística.

 

Totalment il.lustrat amb imatges inèdites que capten els millors moments del club al llarg de les dècades, aquest llibre és la història definitiva en imatges d'aquesta gran institució esportiva i, a més, explica per què el FC Barcelona és més que un club a tot el món.

 

Contingut

 

Introducció 7

El naixement d'un club de llegenda 10

De la dècada de 1920 a la de 1960 26

Del 1960 al 1988: era Michels, Cruyff i Maradona 44

Del 1988 al 1996: l'etapa de Cruyff como a entrenador 74

Després de Cruyff, l'etapa pre-Guardiola 110

Guardiola i els anys de l'èxit 148

Palmarès 188

 

Autor

 

Guillem Balagué és una figura clau en la cobertura del futbol espanyol a Sky Sports. Participa tant en els partits en directe com en el programa de resum setmanal Revista de la Liga. També és el corresponsal al Regne Unit per a AS, el diari esportiu espanyol amb seu a Madrid, i per a la ràdio Onda Cero. El seu treball és publicat de manera regular a The Telegraph i és l'autor de best-sellers sobre dues llegendes del Barcelona: Lionel Messi i Pep Guardiola.