.

Amelia Earhart. Petits relats

  • Per què Amelia Earhart va ser una heroïna de l’aviació?
  • Va ser la primera dona que va travessar l’oceà Atlàntic en un vol en solitari, va batre rècords aeronàutics, va escriure llibres que van ser èxits de venda i va lluitar per la igualtat de drets de la dona. 
  • La seva desaparició quan intentava fer la volta al món continua sent un misteri.

També en castellà>>

11,90 €
Impuestos incluidos
Quantity:

Isabel Thomas / Dàlia Adillon

64 pàgs.

15 x 19 cm

Cartoné

9788417254599

Coneix el llegat d’un dels pilots més intrépids i decidits en la història de l’aviació en aquest recorregut fascinant per la seva vida extraordinària.

Des d’artistes i aviadors fins científics i personatges revolucionaris, Petits relats de grans històries és una nova sèrie de guies de petit format que presenta als nens les figures més inspiradores de la història d’una manera divertida i accessible, ja que expliquen les vides de les persones més increïbles del món i de la història, amb il·lustracions a tot color i un disseny fresc per donar vida a les seves increïbles gestes.

Autores

Isabel Thomas és una escriptora sobre temes científics i infantils, preseleccionada en 2016 per al premi de la Royal Society Young Book Award, l’ASE Science Book of the Year i, el 2011, el Blue Peter Book Award. És autora de més d’un centenar de llibres, a més d’articles i material divulgatiu. 

Dàlia Adillon és una il·lustradora barcelonina que viu i treballa a Bristol, Regne Unit. Llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona, amb un Certificat d’Aptituds Pedagògiques en Educació Visual i Plàstica i una especialització en Il·lustració a l’Escola Massana de Barcelona. Es va especialitzar també en Il·lustració a l’escola ISIA Urbino. El seu treball ha estat exposat a Barcelona, Londres, Roma, Guadalajara (Mèxic), Sharjah (Emirats Àrabs Units) i Taipei. Imparteix així mateix cursos i tallers, tots relacionats amb l’expressió artística.