.

Els elefants viatgers

  • Fes la maleta i en marxa! Acompanya els elefants en aquesta extraordinària aventura al voltant del món. 

  • Des dels gratacels de Sydney, Nova York i Tòquio fins a la selva amazònica i els boscos de Madagascar, els elefants descobriran alguns dels llocs més impressionants del planeta. 

  • Cada parada de l’itinerari és una recreació fantàstica d’una destinació famosa, plena d’una infinitat de coses que hauràs de buscar. T’hi atreveixes?

14,90 €
Impuestos incluidos
Quantity:

Guillaume Cornet

48 pàgs.

26 x 32,5 cm

Cartoné

9788417254933

Segueix la ruta dels elefants i juga a fer de detectiu!!!

Autor

Guillaume Cornet és un il·lustrador i pintor que viu a Londres i analitza les nocions de la geometria abstracta sota la influència de les perspectives surrealistes, juntament amb les de l’arquitectura, per crear espais visuals, en ocasions monocromàtics, però la majoria de les vegades plens de color i vibrants. En quant a la il·lustració, prefereix utilitzar els mitjans tradicionals i anàlegs en el seu procés creatiu. Treballa per clients tals com BBC, Nestlé, Pentagram, Nike, Letraset, Winsor i Newton, Do The Green Thing, Hospital Records o Equinox, ha col·laborat en publicacions tals com WUW Magazine, Junior Magazine, The Scrible Project i Volume Magazine. L’any 2009 va rebre el Premi D & AD Student.