.

La bala de vidre de l'Idris

  • L’Idris es veu obligat a fugir de la misèria i la guerra juntament amb la seva mare, a caminar per llargs camins i a lliscar sota filats per pujar a una fràgil embarcació
  • No obstant això, l’Idris només pensa en una cosa: la seva bala de vidre. La sosté amb força a la mà perquè la sort no els abandoni.
  • Amb la seva bala de vidre, l’Idris arriba a un lloc nou i desconegut, on coneixerà a un altre nen que li ensenyarà la seva primera paraula: bala de vidre.
14,90 €
Impuestos incluidos
Quantity:

René GouichouxZaü

48 pàgs.

28,5 x 18,5 cm

Cartoné

9788417492502

De vegades resulta difícil saber com parlar als més petits sobre els migrants que fugen de la persecució, la misèria i la guerra. Aquest és un llibre preciós, amb un text senzill però evocador, que proporcionarà paraules per donar explicació a fets sovint complicats. Els dibuixos forts i expressius, juntament amb la brillantor dels colors, ajuden a explicar aquest camí sense fi : un missatge sobre l’exili, la força de la solidaritat i l’esperança en la possibilitat de teixir vincles en els territoris de pau.

Autors

René Gouichoux, nascut a Brest el 1950, és professor i autor de literatura infantil des de 1988; ha escrit més de seixanta títols, que han estat publicats per diverses editorials internacionals en nombrosos idiomes. 

Zaü és un il·lustrador francès, nascut a Rennes el 1943. Dedicat a la publicació i il·lustració de llibres infantils i juvenils, així com a la publicitat, mostra en la seva obra, inspirada en els seus nombrosos viatges, una gran atenció per les diferències entre els éssers humans, així com pel respecte mutu.