.

L'antic Egipte en 30 segons

  • Et convidem a emprendre un magnífic viatge de descobertes a través de l’increïble Imperi romà.
  • Amb explicacions concises i senzilles, unes petites missions d’allò més emocionants i breus resums que t’orientaran.
  • Una introducció perfecta a una civilització antiga fascinant, plena d’il.lustracions divertides i originals.
11,90 €
Impuestos incluidos
Quantity:

Cath Senker/Melvyn Evans/Jacquelyn Williamson

96 pàgs.

18 x 23 cm

Rústica amb solapes

9788417757649

Llegeix 30 temes resumits sobre l’antic Egipte que et fascinaran; entén per què sabem tant d’aquesta civilització nascuda fa cinc mil anys; explora la vida de la gent del carrer i la dels faraons, considerats uns déus reis; coneix qui eren els artesans i els escribes, i la interpretació dels jeroglífics, i descobreix com es construïen les piràmides i el sentit de les mòmies.

Cada tema es presenta en un resum breu de 30 segons acompanyat d’una idea fonamental en 3 segons i imatges a tot color. Els temes es reforcen amb elements actius divertits per animar els nens a participar, provar, explorar i descobrir més.

Contingut

Sobre aquest llibre 6
Els romans ja són aquí 8
Els romans en guerra 20
L’enginyeria, l’art i l’arquitectura 34
La vida i el lleure 52
Idees i creences 68
El final de l’Imperi 82
Descobreix-ne més 92

Autors

Cath Senker és editora i autora de llibres de divulgació. Viu a la Gran Bretanya i ha escrit més de 120 llibres infantils. Melvyn Evans és un il.lustrador, pintor i gravador resident a la Gran Bretanya. A més de col.laborar en llibres infantils i per a adults, la seva obra acostuma a estar present en exposicions del seu país. La doctora Jacquelyn Williamson és egiptòloga de la Universitat de Harvard, als Estats Units. Ha escrit nombroses obres sobre l’antic Egipte, especialment sobre la reina Nefertiti.