.

La Brunilda i el Bru. El safari de les bestioles

  • A la Brunilda i al Bru els encanten les bestioles del jardí i un dia decideixen encongir-se per ser com elles. Segur que serà d’allò més divertit! Ara bé, ser més petit que una eruga de vegades pot ser difícil.
  • I si la Brunilda no és prou forta per agitar una vareta gegant, com s’ho faran per tornar a la normalitat?
  • Una aventura diminuta de la Brunilda i el Bru!

També en castellà>>

12,90 €
Impuestos incluidos
Quantity:

Valerie Thomas/Korky Paul

32 pàgs.

21,5 x 28 cm

Cartoné

9788417757908

La col·lecció de la Brunilda i el Bru ha estat la delícia dels lectors, joves i adults, des de 1987. Tots dos s’han convertit en personatges preferits a moltes llars i escoles de tot el món.

«Viva i meravellosa» The Sunday Times

«Plena d’energia» Practical Parenting

«Se li ha atorgat el reconeixement adequat» The Guardian

«Deliciosament entretinguda» Books for Keeps

Autors

Des de que va crear a la Brunilda i el Bru, Valerie Thomas els ha fet viure tot tipus d’aventures: volar sobre el pal d’una escombra o una catifa, viure en una casa encantada, visitar un museu de dinosaures o navegar a bord d’un vaixell pirata. Fins i tot els ha traslladat a l’espai exterior! Valerie, que viu a Austràlia, no té un pal d’escombra, però ha aconseguit viatjar arreu del món.

Korky Paul, nascut a Zimbabwe, és un il·lustrador ben conegut a nivell mundial. Els seus dibuixos apareixen en més de 35 títols de la Brunilda i el Bru, així com en nombroses antologies poètiques i llibres il·lustrats. Korky, que es defineix a si mateix com el «millor retratista del món», fa visites a les escoles per promocionar la seva passió pel dibuix. Viu a Oxford amb la seva dona, on cuina, en general, a la barbacoa.