.

Brunilda i Bru. La bruixa Brunilda

  • La Brunilda comparteix la seva GRAN CASA NEGRA amb el BRU, el seu ENORME GAT NEGRE. Molt sovint, i sempre per ACCIDENT, ensopega amb ell. AI! Després de provar alguns encanteris molt POC AFORTUNATS per canviar l'aspecte del BRU, la Brunilda troba la MÀGIA PERFECTA per assegurar-se de veure'l.

UNA HISTÒRIA PLENA DE COLOR!

També en castellà

9,90 €
Impuestos incluidos
Quantity:

Valerie Thomas/Korky Paul

28 páginas

21,5 x 28 cm

Rústica con solapas

9788419094094

La col.lecció de la Brunilda i el Bru ha estat la delícia dels lectors, joves i adults, des de 1987. Tots dos s'han convertit en personatges preferits en moltes llars i escoles del món.

«Viva i meravellosa»

The Sunday Times

«Deliciosament entretinguda»

Books for Keeps

«Plena d'energia»

Practical Parenting

«Molt satisfactòria»”

Child Education

«Se li ha atorgat el reconeixement adequat»

The Guardian

Autors

Des que va crear la Brunilda i el Bru, Valerie Thomas els ha fet viure tot tipus d'aventures: volar sobre el pal d'una escombra o una catifa, viure en una casa encantada, visitar un museu de dinosaures o navegar a bord d'un vaixell pirata. Fins i tot els ha traslladat a l'espai exterior! Valerie, que viu a Austràlia, no té un pal d'escombra, però ha aconseguit viatjar arreu del món.

Korky Paul, nascut a Zimbabwe, és un il·lustrador ben conegut a nivell mundial. Els seus dibuixos apareixen en més de 35 títols de la Brunilda i el Bru, així com en nombroses antologies poètiques i llibres il·lustrats. Korky, que es defineix a si mateix com el «millor retratista del món», fa visites a les escoles per promocionar la seva passió pel dibuix. Viu a Oxford amb la seva dona, on cuina, en general, a la barbacoa.