.

Violeta Mallerenga. Bestioles curioses

Amb l’arribada de la primavera, els ocells començaven a fer-se un lloc al vell avet, on vivia la Violeta Mallerenga, per cantar dalt de les seves branques. Però aquesta frenètica construcció de nius provocava un autèntic terrabastall que feia posar a la Violeta de molt mal humor. Aleshores va passar quelcom que encara la va indignar molt més, un pollet va caure del niu i va anar a parar just davant de la porta de la caseta de fusta de la mallerenga.

4,76 €
Impuestos incluidos
Edición :
Quantity:

Antoon Krings

32 pàg.

19,5 x 19,5 cm

Cartoné

9788498015539

Després de buscar i preguntar per la mare del pollet per tot arreu, va resultar que aquest era el cucut del rellotge d’en Ramonet: finalment el follet podria tornar a saber l’hora.

 

Les Bestioles Curioses viuen en un jardí màgic creat per Antoon Krings. Cada bestiola ens farà viure una aventura d'allò més engrescadora en el seu afany per descobrir el món, aprendre a conviure i ser solidària amb les altres, alhora que ens fa riure amb les seves peripècies. Les històries són curtes, ideals per a nens i nenes que comencen a llegir, i les il·lustracions, plenes de color, són suggeridores i atractives per als més menuts.

 

Autor

 

Antoon Krings, il·lustrador, pintor i escriptor, crea una obra original i de gran riquesa gràcies a la innegable personalitat de les il·lustracions i a l’estructura dels relats. Nascut a França el 1962, va cursar arts gràfiques a l’ESAG i va dissenyar les il·lustracions tèxtils per a l’Ungaro. Més tard es va consagrar a l’escriptura i la il·lustració infantil, i el 1994 va obtenir la menció especial del Premi Gràfic de la Fira de Bolonya.