.

Marieta Coqueta. Bestioles curioses

La Coqueta era una bonica marieta i la seva mare estava orgullosa d'ella perquè mai desobeïa ni deia mentides. Un dia, la Marieta va anar a parar sense adonar-se'n al nas punxegut d'una velleta que va arribar del cel. Però en realitat es tractava del nas d'una bruixa a qui no li agradava gens que li fessin pessigolles. Per aquest motiu, la bruixa va convertir a la Coqueta en marieta més lletja de totes les marietes.

No disponible.

Antoon Krings

32 pàg.

19,5 x 19,5 cm

Cartoné

9788495939975

Vist i no vist. La Coqueta es va tornar en una marieta horrorosa. Però el què més entristia a la seva mare no era que la seva filla fos lletja, sinó que ara era desobedient i ja no deia la veritat. Una bona nit va aparèixer una fada. La Coqueta i els seus nous companys de malifetes van decidir robar-li la vareta màgica. Dit i fet. Però quan van tocar la vareta, tots es van transformar...

Les Bestioles Curioses viuen en un jardí màgic creat per Antoon Krings. Cada bestiola ens farà viure una aventura d'allò més engrescadora en el seu afany per descobrir el món, aprendre a conviure i ser solidària amb les altres, alhora que ens fa riure amb les seves peripècies. Les històries són curtes, ideals per a nens i nenes que comencen a llegir, i les il·lustracions, plenes de color, són suggeridores i atractives per als més menuts.

Autor

Antoon Krings, il·lustrador, pintor i escriptor, crea una obra original i de gran riquesa gràcies a la innegable personalitat de les il·lustracions i a l’estructura dels relats. Nascut a França el 1962, va cursar arts gràfiques a l’ESAG i va dissenyar les il·lustracions tèxtils per a l’Ungaro. Més tard es va consagrar a l’escriptura i la il·lustració infantil, i el 1994 va obtenir la menció especial del Premi Gràfic de la Fira de Bolonya.

También podría interesarle...