.

La gosseta de l'hospital

  • Tots els nens i nenes de la Sala dels Cangurs es troben millor quan la gosseta Clapes els visita.
    Encara que un pacient no estigui gens fi, la Clapes sempre el sap divertir!
  • Aquesta és l'encantadora història d'una gosseta molt especial. En lloc de fer les visites normals al parc, acompanya la seva propietària a l'hospital per calmar i entretenir els nens, nadons, pares, metges i infermeres. Fins i tot ensenya a saludar un nen sord.
  • No obstant això, un dia, al sortir de l'hospital, la Clapes pateix un accident a l'intentar salvar un nen. Ara li toca a ella ser la pacient! Així descobreix l'avorrit i frustrant que pot resultar romandre ingressada en un hospital, i lo importants que són les visites!

També en castellà

12,90 €
Impuestos incluidos
Quantity:

Julia Donaldson / Sara Ogilvie

32 pàgines

28 x 25 cm

Cartoné

9788418459283

Una deliciosa història rimada, per llegir en veu alta i compartir amb els nens, sobre l'amabilitat, la valentia ... i una gosseta molt decidida. Amb il·lustracions plenes de vida, calidesa, expressió i petits detalls que fan que sempre hi hagi alguna cosa nova per descobrir!

Autores

Julia Donaldson és una escriptora, dramaturga i intèrpret anglesa, àmpliament guardonada. Reconeguda pels seus contes infantils amb rima, va començar component cançons per a programes de televisió infantils. És autora de 185 títols publicats, entre ells, La perrita detective.

Sara Ogilvie és una il·lustradora escocesa que treballa com a freelance tant en l'àmbit editorial com en el del disseny i la publicitat. És autora d'altres llibres infantils i juvenils, entre ells La perrita detective, El meu gosset vol fer ballet, El cavaller reineta, La princesa rebel i El meu rinoceront també menja creps (Blume).

También podría interesarle...