.

La Violeta i la Perla d'Orient

  • Sabries resoldre el cas de la Perla d’Orient?
  • Quan els comptes d’Argúcia es traslladen al barri de la Violeta, ella de seguida s’adona que no són gent de confi ança. I quan a la seva veïna excéntrica, la Didí Derota, li roben una joia preciosa, la Perla d’Orient, una sèrie de pistes fan que la Violeta sospiti que els nouvinguts hi tenen alguna cosa a veure.
  • Però com que ningú no l’escolta, la Violeta haurà de fer servir tot el seu enginy de detectiu per destapar la veritat…

També en català>>

14,33 €
Impuestos incluidos
Quantity:

Harriet WhitehornBecka Moor

192 Págs.

13 x 18.5 cm

Cartoné

9788417254216

También disponible en E-book >>

ISBN: 9788418075742

Precio: 6,99€

La Violeta viu amb un gat que es diu Púding (de fet, el seu nom complet és Púding de Toffee Enganxós), la seva mare, la Camila Cler, que és dissenyadora de joies, i el seu pare, en Bonaventura Mora, que és arquitecte. Viuen en un pis amb molt estil i increïblement endreçat; a la part de darrere de l’edifi ci hi ha un gran jardí que la Violeta comparteix amb tots els altres nens i adults que viuen al voltant. La millor amiga de la Violeta és la Rosa; la seva família viu al mateix carrer i ella va a la mateixa escola que la Violeta.

La Violeta fa moltes activitats després de l’escola. De fet, està tan ocupada que a la seva habitació fi ns i tot té un calendari especial per saber on ha d’anar cada dia. L’activitat preferida de la Violeta és l’escalada, i per això en fa dues vegades a la setmana. Com que és fi lla única, la Violeta passa llargues estones amb persones grans. Això de vegades és una mica avorrit, però també ha après algunes coses molt útils, com per exemple, a llegir la carta d’un restaurant en francès, preparar un còctel perfecte i jugar al pòquer. Quan els seus pares treballen, la Norma, la majordoma, té cura d’ella; no parla gaire, però quan ho fa val la pena escoltar-la.


Autores


Harriet Whitehorn va créixer a Londres, on viu amb el seu marit i les seves tres fi lles. Ha estudiat a Reading University, a l’Architectural Association i al Victoria and Albert Museum, i sempre ha treballat en l’àmbit de la conservació i restauració d’edificis. En l’actualitat treballa per al Patrimoni d’Anglaterra. Aquest va ser el seu primer llibre dirigit al públic infantil.
Becka Moor és una il·lustradora de llibres infantils, resident a Manchester. Va estudiar il·lustració per edicions infantils en Glyndwr University, d’on es va graduar en 2012. Des de llavors ha col·laborat en diversos llibres, tant de ficció com il·lustrats.