.

Violeta i el tresor amagat

  • Sabries resoldre el cas del tresor amagat? 
  • La Violeta s’ha passat les vacances explorant l’Índia; hi ha visitat el preciós Palau de l’excèntric maharajà i ha conegut una cacatua molt especial. Quan torna al seu país, rep la sorprenent visita del majordom del maharajà, que li demana que tingui cura de l’ocell. 
  • La cacatua coneix el secret de la fortuna del maharajà, i algú trama segrestar-la per aconseguir el tresor. Sabrà la Violeta descobrir qui és el culpable?

També en castellà>>

14,33 €
Impuestos incluidos
Quantity:

Harriet Whitehorn /Becka Moor

208 pàgs.

13 x 18,5 cm

Cartoné

9788417492182

También disponible en E-book >>

ISBN: 9788418075766

Precio: 6,99€

La Violeta viu amb la seva mare, la Camila, que és dissenyadora de joies, el seu pare, en Bonaventura, que és arquitecte, i el seu gat Púding. Quan els seus pares treballen, la Norma, la majordoma, es fa càrrec d’ella. També té una padrina, la Celest, i un padrí, en Joan. Has de saber que hi ha dues coses en què la Violeta té molta traça: enfilar-se als arbres i jugar al pòquer, tot i que la seva mare no li deixa fer ni una cosa ni l’altra. Viu en un pis, i a la part posterior de l’edifici hi ha un jardí comunitari molt espaiós. Al jardí hi ha molts nens i nenes i es divideixen en tres grups: els napbufs, que són els que tenen menys de set anys; els mitjans, que tenen entre set i onze anys (la Violeta i gairebé tots els seus amics pertanyen a aquest grup), i els ganàpies, que són els grans.

Les amigues especials de la Violeta que viuen a les cases que donen al jardí són la Rosa, la seva millor amiga, que també és companya de classe, i una senyora excèntrica que es diu Didí Derota. La Violeta sempre està buscant noves aventures i, uns mesos abans que comencés aquesta història, va resoldre amb la Rosa el cas de la Perla d’Orient.

Autores

Harriet Whitehorn va créixer a Londres, on viu amb el seu marit i les seves tres fi lles. Ha estudiat a Reading University, a l’Architectural Association i al Victoria and Albert Museum, i sempre ha treballat en l’àmbit de la conservació i restauració d’edifi cis. En l’actualitat treballa per al Patrimoni d’Anglaterra. Aquest va ser el seu primer llibre dirigit al públic infantil.

Becka Moor és una il·lustradora de llibres infantils, resident a Manchester. Va estudiar il·lustració per edicions infantils en Glyndwr University, d’on es va graduar en 2012. Des de llavors ha col·laborat en diversos llibres, tant de fi cció com il·lustrats.