.

Frida Kahlo. Petits relats

  • Per què Frida Kahlo és una icona de l’art?
  • Va patir molts dolors físics i penalitats, però es va valer de les seves pintures audaces per expressar el que sentia i construir una identitat pròpia.
  • Descobreix una de les pintores més fascinants del segle XX amb aquest retrat colorista de la seva vida tan extraordinària.

També en castellà>> 

11,90 €
Impuestos incluidos
Quantity:

Isabel Thomas/Marianna Madriz

64 pàgs.

15 x 19 cm

Cartoné

9788417492403

También disponible en E-book >>

ISBN: 9788418075674

Precio: 4,99€

Des d’artistes i aviadors fins científics i personatges revolucionaris, Petits relats de grans històries és una nova sèrie de guies de petit format que presenta als nens les figures més inspiradores de la història d’una manera divertida i accessible, ja que expliquen les vides de les persones més increïbles del món i de la història, amb il·lustracions a tot color i un disseny fresc per donar vida a les seves increïbles gestes.

Autores

Isabel Thomas és una escriptora sobre temes científics i infantils, preseleccionada en 2016 per al premi de la Royal Society Young Book Award, l’ASE Science Book of the Year i, el 2011, el Blue Peter Book Award. És autora de més d’un centenar de llibres, entre d’altres, Marie Curie i Amelia Earhard, d’aquesta mateixa col.lecció, a més de redactora d’articles i material divulgatiu.

Marianna Madriz és una il·lustradora veneçolana, resident a Londres. La seva obra s’inspira en la il·lustració dels anys cinquanta, les pel·lícules, les novel·les del realisme màgic, la música bossa nova i el seu propi rerefons personal. Entre els seus clients figuren Laurence King Publishing, Creative Review, Marimo i House of Illustration, entre d’altres.