.

El llibre de la selva

  • Aquest llibre tan especial inclou imatges i dibuixos inspirats en El llibre de la selva de Rudyard Kipling.
  • Es poden acolorir els personatges principals, Mowgli, Baloo (l’ós bru), Bagheera (la pantera negra), Kaa (la serp) o el temible tigre, Shere Khan, i les boniques franges decoratives i dissenys: la vida a la selva s’omplirà de color!
  • «Oh, escolteu el cant! Bona caça per a tots els que observen la Llei de la selva!».
4,95 €
Impuestos incluidos
Quantity:

Rudyard Kipling

96 páginas

22,5 x 29 cm

Rústica con solapas

9788498019063

Les il·lustracions en aquest llibre inclouen tots els personatges principals, que es complementen amb uns dibuixos decoratius basats en dissenys indis que conviden a jugar i a ser imaginatiu, mentre s’exploren les escenes del conte clàssic.

 

Amb citacions del text original de Kipling, aquest llibre és una manera ben divertida de relaxar-se alhora que es desenvolupa la creativitat tot endinsant-se en la selva.

 

Autor

 

Joseph Rudyard Kipling va néixer a l’Índia el 1865, fill de John Lockwood Kipling, artista i professor d’escultura arquitectònica a la Jeejeebhoy Schoolof Art, i la seva esposa, Alicia. Va viure els primers anys d’infantesa a Bombai (la Mumbai actual), una època pròspera i feliç a l’Índia, plena de paisatges i sons exòtics.La seva mainadera es va encarregar de portar Rudyard i la seva germana petita, Alicia, a passejar pel camp i els mercats locals. D’aquesta manera el jove Rudyard es va enamorar del país i de la seva cultura. Als sis anys el van enviar a Anglaterra, però va tornar a l’Índia als setze, on es va reunir amb els seus pares, concretament a Lahore. Tots els records dels primers anys, els sons, els paisatges, fins i tot la llengua, que ell va creure que havia oblidat, li van venir al pensament, així que va tornar a trepitjar el país. L’amor que sentia per l’Índia, per la seva gent, la seva cultura i la seva manera de viure, i les criatures que hi va conèixer, el van inspirar per escriure El llibre de la selva.