.

Tots els meus animals

  • Carismàtiques il·lustracions de gran format en les que s’aparellen diversos animals amb accessoris, les quals dibuixaran els somriures en els rostres dels més petits, al mateix temps que els aportaran nous coneixements.
  • Des de l’Agustina, l’alpaca peluda, fi ns als cavalls, que viuen a les planures, aquest llibre conté 23 petits poemes i il·lustracions que inspiraran i trauran punta a la creativitat i imaginació.
  • Imatges artístiques en un simbòlic estil vintage que ens porten a recordar els cartells clàssics.

També en castellà 

6,95 €
Impuestos incluidos
Quantity:

Dawid Ryski / Lauren Napier

48 págs

27 x 37 cm

Cartoné

9788418075315

A les suggeridores pàgines d'aquest llibre, una d'elles mostra una imatge de l'animal i la enfrontada presenta un accessori. Aquesta combinació convida els petits lectors a plantejar-se les diferents personalitats del jove elenc de personatges animals i a viatjar a un regne en el qual els animals interactuen amb objectes d'ús humà.

Els breus poemes creen una narrativa que atrau un públic de qualsevol edat. Des de tigres i cocodrils fins lloros o mussols, els extraordinaris matisos del regne animal cobren vida a través de detallats retrats, un simpàtic sentit de l'humor i interessants textos.

Autors

Dawid Ryski és arquitecte paisatgista, il·lustrador, dissenyador gràfic i músic. Nascut el 1982, viu i treballa a Pulawy, prop de Varsòvia (Polònia). Dissenya cartells per a concerts i caràtules per a àlbums musicals. És baterista de la banda The Black Tapes i membre del col·lectiu artístic Pinata Unique. Les seves il·lustracions apareixen sobretot en revistes poloneses, com ara Du?y Format, Przekrój, Wprost i Charaktery. Ha treballat per al Festival de Disseny de Lodz, Watch Docs Festival (Varsòvia) i el Goethe Institut. El que més li agrada és dissenyar cartells, i ho ha fet per Franz Ferdinand, Zola Jesus, Gossip i els Afghan Whigs. En l'actualitat crea nombrosos dissenys per patinets i monopatins.

Els textos són de Lauren Napier.