.

Història de la música per a nens

  • Endinsa't en aquest viatge musical arreu del món i coneix els compositors, els músics i els intèrprets que s'han fet famosos per haver creat la música que ens apassiona. 
  • Per què creem i toquem música? Com afecta la música al nostre cervell i les nostres emocions? Aquestes són només algunes de les fascinants preguntes que s'aborden en aquest llibre, que analitza les qualitats transnacionals i transcendentals de la música.
  • Nosaltres també podem crear música, i de maneres ben diverses: només cal que triïs el teu instrument preferit (la bateria o el didjeridú, el sitar o el sintetitzador, el tocadiscs o la tuba) i t'uneixis a la festa!

També en castellà>>

19,90 €
Impuestos incluidos
Quantity:

Mary Richards / David Schweitzer / Rose Blake

96 pàgines

21,5 x 28 cm

Cartoné

A tot el món i al llarg del temps, la música s'ha gravat i transmès a través de diferents tradicions orals i formes de notació. Sempre ha estat un poderós catalitzador per al canvi i la connexió entre les persones. I què ens espera en el futur de la música? A l'explorar la tecnologia utilitzada per escoltar i crear música, els autors imaginen noves possibilitats, com composicions generades per ordinador i músics robot.

Entreteixits en aquesta apassionant narrativa figuren músics estel·lars, de diferents èpoques i gèneres, des de Johann Sebastian Bach, Mozart i la seva germana Maria Anna, Clara Schumann, Maria Callas, Bob Dylan, Billie Eilish, DJ Kool Herc, Ravi i Anoushka Shankar, passant per David Bowie, Nina Simone i Charlie Parker, fins Kraftwerk, John Cage i Beyonceé, entre d'altres. S'inclou una llista de reproducció de cançons per escoltar durant la lectura.

Contingut

Introducció 6

Què és la música? 8

Explorem la música 18

Creem la música 32

Sentim la música 50

Veiem la música 60

Interpretem i escoltem la música 70

Què passarà amb la música? 80

Cronologia d'invents 86

Glossari 90

Suggeriments per escoltar 92

Fonts 93

Autors

Mary Richards és editora d'art, escriptora i il·lustradora. Va adaptar i editar Història de les imatges per a nens, de David Hockney, i és autora d'altres llibres sobre els artistes més emocionants de tots els temps.

David Schweitzer és músic i compositor. Ha escrit música per a programes de televisió infantils, així com per a documentals i obres dramàtiques. Juntament amb Mary Richards, dirigeix una orquestra infantil a Londres.

Rose Blake és una artista i il·lustradora, guardonada amb diversos premis, que ha treballat en nombrosos llibres per a nens, entre d'altres, Història de les imatges per a nens i Com ser un súper artista.