.

Embarca't a l'Estació Espacial Internacional

  • Embarca’t amb Thomas Pesquet a bord de l’Estació Espacial Internacional! 
  • Descobreix com són les missions dels astronautes i la seva vida a l’espai, i fes una volta al món des de la Cupola, un lloc d’observació extraordinari a més de 400 km d’altura. 
  • A través d’unes fotografies realment impressionants, Thomas Pesquet comparteix la seva passió pel nostre planeta blau i dona als joves lectors les claus per abordar els grans reptes mediambientals. Perquè és imprescindible entendre bé el canvi climàtic per combatre’l d’una manera més eficaç. 

Versió en castellà

No disponible.

Thomas Pesquet

104 pàgines

24 x 30 cm

Cartoné

9788410048829

«La Terra és el nostre oasi. Cal protegir-la.» Thomas Pesquet

Contingut

Astronauta, una professió extraordinària 7

Una volta a la Terra a bord de l’Estació Espacial 23

Amèrica del Nord 36

Amèrica del Sud 46

Àfrica 56

Europa 66

Àsia 76

Oceania 86

L’altre continent: l’Antàrtida 97

Una nit al museu 101

Autor

Nascut a Rouen, França, el 1978, Thomas Pesquet és cinturó negre en judo i gaudeix de nombrosos esports, a més de viatjar, tocar el saxofon i llegir. Es va graduar al Lycée Pierre Corneille a Rouen, és màster per l'École Nationale Supérieure de l'Aeronautique et de l'Espace a Tolosa, amb especialització en disseny i control de naus espacials, i va passar el seu darrer any abans de graduar-se a l'École Polytechnique de Montreal, Canadà, com a estudiant d'intercanvi al màster d'Aeronàutica i Espai. Thomas es va graduar de l'escola de vol d'Air France el 2006. Compta amb llicència de pilot de transport aeri (ATPL-IR). Així mateix, és autor de La Tierra vista desde el espacio.