.

El llibre dels colors del Bru

  • Descobreix el món dels colors, negre, vermell, blau, verd..., amb la Brunilda i el Bru.
  • Per als més petits serà una experiència realment màgica!
2,95 €
Impuestos incluidos
Quantity:

Valerie Thomas/Korky Paul

14 págs.

15 x 15 cm

Cartoné

9788498017502

Un llibret perfecte per a les mans més petites. Està ple d'imatges plenes de vida, color, i summament divertides, que aconsegueixen ensenyar els primers conceptes amb alegria. Amb el seu preciós somriure i una mirada maliciosa, l'adorable Bruno porta als nens en un entretingut viatge de descobriment. I per aconseguir que el llibre sigui absolutament especial, acaba amb l'afectuós missatge de la propietària del Bruno ... ni més ni menys que ¡la bruixa Brunilda!

 

Autors

 

Valerie Thomas, nascuda a Austràlia, va impartir classes a primària i secundària tan a Anglaterra com al seu país, abans de dedicar-se a l’escriptura. El 1986 va rebre l’encàrrec de l’editorial Oxford University Press d’escriure el primer llibre sobre la bruixa Brunilda, i des d’aleshores s’ha convertit en una sèrie de gran èxit que ha estat traduïda a nombrosos idiomes.

 

Korky Paul, originari de Zimbabwe, va estudiar a la Durban Art School i va treballar durant quatre anys a una agència de publicitat de Ciutat del Cap, fins que l’any 1976 va viatjar a Europa, on finalment s’hi va establir. És un guardonat il·lustrador de llibres infantils i el creador del personatge de la bruixa Brunilda.