.

Juga al veig-veig amb la Brunilda

Agafa la lupa i busca en dotze llocs diferents que et fascinaran.

Capbussa't al mar, observa com és el cel a la nit, fes cua per entrar al museu, i moltes coses més.

En cada dibuix hi ha un munt d'objectes per buscar i gent per conèixer.

12,90 €
Impuestos incluidos
Quantity:

Valerie Thomas/Korky Paul

28 págs.

21,5 x 28 cm

Cartoné

9788498017489

Què esperes? Comença ara la teva cerca!

 

La bruixa Brunilda és un atractiu personatge que sempre es troba involucrat en situacions d’allò més còmiques i que en comptades ocasions els seus poders màgics li fan algun tipus de servei. Els encanteris normalment li comporten conseqüències inesperades, i justament aquest fet és el que fa que les seves històries resultin tant divertides per al públic infantil.

 

Autors

 

Valerie Thomas, nascuda a Austràlia, va impartir classes a primària i secundària tan a Anglaterra com al seu país, abans de dedicar-se a l’escriptura. El 1986 va rebre l’encàrrec de l’editorial Oxford University Press d’escriure el primer llibre sobre la bruixa Brunilda, i des d’aleshores s’ha convertit en una sèrie de gran èxit que ha estat traduïda a nombrosos idiomes.

 

Korky Paul, originari de Zimbabwe, va estudiar a la Durban Art School i va treballar durant quatre anys a una agència de publicitat de Ciutat del Cap, fins que l’any 1976 va viatjar a Europa, on finalment s’hi va establir. És un guardonat il·lustrador de llibres infantils i el creador del personatge de la bruixa Brunilda.