.

Viatge al País de les Meravelles

  • Viu la màgia de Les aventures d’Alícia al País de les Meravelles amb aquest petit llibre per pintar, exquisidament il·lustrat, adequat per a totes les edats.
  • Quan l’Alícia es precipita accidentalment al cau del conill, es perd en un món d’allò més estrany ple de personatges extraordinaris.
  • Explora aquesta terra alhora fascinant i meravellosa, tot pintant-ne les boniques il·lustracions tan detallades.
5,67 €
IVA Incl.
Quantity:

Lewis Carroll/Good Wives and Warriors

96 páginas

18,5 x 18,5 cm

Rústica con solapas

9788498019162

Deixa volar la imaginació mentre converses amb el conill blanc i el gat de Cheshire, prens el te amb el barreter i jugues al croquet amb la imponent reina de cors.

 

Autors

 

Charles Lutwidge Dodgson (1832-1898), Lewis Carroll, és conegut arreu del món perquè és l’autor de Les aventures d’Alícia al País de les Meravelles i Alícia a través del mirall. Nascut el 1832 a Cheshire, el 1854 es va graduar amb un expedient acadèmic excel·lent a Oxford i, un any més tard, va ser designat professor de matemàtiques a la universitat. El 4 de juliol de 1862 se’n va anar d’excursió amb una embarcació pel riu Isis, a Oxford, amb les tres filles del degà de Christ Church, Lorina, Alice i Edith. Durant el viatge els va explicar la història que més endavant batejaria amb el títol de Les aventures subterrànies d’Alícia. Aquesta obra es va convertir en Les aventures d’Alícia al País de les Meravelles, amb il·lustracions de John Tenniel.

 

Good Wives and Warriors és una associació creativa que van fundar Becky Bolton i Louise Chappell quan van acabar els estudis a la Glasgow School of Art. El seu enfocament experimental i de col·laboració pel que fa a la il·lustració i a la instal·lació els ha portat a presentar exposicions i també un ampli ventall de projectes arreu del món.

También podría interesarle...