.

Quadern per acolorir Barcelona

  • Amb 82 dibuixos, Isy Ochoa t'ajudarà a descobrir la ciutat de Barcelona (la Barcino romana), el far de Catalunya, situada entre el mar i la muntanya, i banyada de llum.
  • Prop de cent imatges per acolorir, tantes com facetes té aquesta fascinant ciutat, cèlebre per l'arquitectura, rica en colors, il.luminada pels rajos del sol, coneguda pels seus mercats, pels llocs màgics per a la vista que exhalen una barreja d'aromes...
  • Marcada per l'estil modernista i per un frenesí decoratiu que fan que cada detall d'aquesta urge sigui únic, Barcelona resplandeix amb uns colors subtils i tornassolats.
4,95 €
Impuestos incluidos
Quantity:

Isy Ochoa

96 páginas

26 x 34 cm

Rústica

9788498019230

Els quaderns per acolorir, els coneguts «llibres per pintar» d’abans, van néixer al segle xviii arran de la reflexió de diversos pintors i pedagogs, que van veure la necessitat de sensibilitzar la joventut envers les pràctiques artístiques. Aquest exercici lúdic, que se sap que millora les capacitats cognitives de tot aquell que el fa, va acompanyar l’aparició dels llapis de colors i es va popularitzar a finals del segle xix amb el llançament dels primers quaderns per acolorir. Van ser publicats per primera vegada pels editors novaiorquesos McLoughlin el 1879, i els nens i nenes els han utilitzat de manera sistemàtica des del principi dels anys trenta del segle passat.

 

Acolorir dibuixos és una activitat a l’abast de tothom, captivadora i relaxant, que exercita la motricitat fina de les mans i afavoreix la concentració. Demana només un requisit imprescindible: la paciència. No et passa de vegades que tens la sensació que te’n falta? Una raó de més per lliurar-se a aquest exercici tan terapèutic. Tu decideixes si segueixes o no els consells que t’oferim, però l’objectiu és només aquest: gaudir i divertir-se.

 

Contingut

 

Acolorir dibuixos: origen i beneficis 3

Instruccions d'us 4

En homenatge a Barcelona 7

Dibuixos 9

Barcelona. A cop d'ull 91

 

Autora

 

Isy Ochoa és una pintora i il·lustradora d’origen basc. Utilitza principalment les tècniques de l’aquarel·la i de la pintura acrílica sobre tela per celebrar la bellesa dels elements de la vida quotidiana, i els paisatges, els gats i les natures mortes són els seus temes predilectes. Algunes de les seves obres han estat reproduïdes en segells de correus francesos. Les formes creatives i els colors vius de les seves pintures i dibuixos li han valgut nombroses adaptacions en targetes, calendaris, agendes, directoris i papers de carta. Ha publicat diversos llibres.

También podría interesarle...