.

Pintem Nova York

  • Nova York, una de les grans ciutats del món, està plena de llocs espectaculars, punts emblemàtics i espais verds amb visió de futur. I tot això es condensa en les meravelloses il.lustracions d'aquest llibre.
  • Desconnecta de les preocupacions diàries i gaudeix dels plaers senzills que aporta l'art de pintar.
  • No cal ser un artista, utilitzar materials cars o seguir unes regles determinades: és tan senzill com deixar volar la creativitat i gaudir de la satisfacció de dóna crear alguna cosa d'una bellesa espectacular.
9,52 €
IVA Incl.
Quantity:

Emma Kelly

48 páginas

25,5 x 35,5 cm

Rústica con solapas

9788498019261

Aquest llibre presenta vint escenes de la ciutat, amb nombrosos detalls (per exemple, la delicadesa arquitectònica de la Biblioteca Pública) que convé tenir en compte mentre es pinta.

 

Des dels jugadors d'escacs de Washington Square Park fins a la roda (Wonder Wheel) de Coney Island, els dibuixos et conviden a observar tots els aspectes, grans i petits, de l'enorme diversitat de llocs interessants de la ciutat.

 

Contingut

 

Introducció 6

Escenes per pintar 8

 

Autora

 

Emma Kelly va ser dissenyadora gràfica d'un estudi d'arquitectura durant dotze anys. Va participar en el concurs de monedes per als Jocs Olímpics del 2012, i el seu disseny premiat de bàdminton va ser utilitzat per la Casa de la Moneda per a la col.lecció d'esports en els monedes de 50 penics. Des d'aleshores es dedica al dibuix professional i ha explorat tota mena de temes amb ploma, tinta i color. Els seus dibuixos són atípics i atractius, i mostren el seu ús intuïtiu de la línia i el color.