.

Pintem París

  • 20 escenes detallades de París per pintar.
  • Amb elements arquitectònics i quadres realistes de la vida urbana, aquest llibre és ple dels petits detalls que fan de París una de les ciutats més conegudes del món.
  • Cada escena inclou un gran nombre d'instantànies dels ciutadans eclèctics i elegants que formen part indissoluble del caràcter únic de la Ciutat de la Llum.
9,52 €
IVA Incl.
Quantity:

Hennie Haworth

48 páginas

25,5 x 35,5 cm

Rústica con solapas

9788498019278

Des de l'espectacular arquitectura de l'Hôtel de Ville fins a emblemes com la torre Eiffel i les freqüentades botigues de moda, visita alguns dels llocs més coneguts (i també algunes de les meravelles ocultes) de la preciosa ciutat de París.

 

Desconnecta de les preocupacions diàries i gaudeix dels plaers senzills que aporta l'art de pintar. No cal ser un artista, utilitzar materials cars o seguir unes regles determinades: és tan senzill com deixar volar la creativitat i gaudir de la satisfacció que dóna crear alguna cosa d'una bellesa espectacular.

 

Contingut

 

Introducció 6

Escenes per pintar 8

 

Autora

 

Hennie Haworth és il.lustradora i viu a Londres. Va estudiar a la Universitat de Brighton, i des d'aleshores dibuixa de tot. Sobretot li agrada dibuixar edificis, roba, menjar i fins i tot pentinats, i la seva obra apareix habitualment en diaris nacionals, un dels quals és The Guardian (secció de gastronomia). Al principi de la seva carrera com a il.lustradora, un dels primers treballs que va fer va consistir a dissenyar cobrellits (amb taques de tinta) per a una col.lecció d'Habitat Kids. Va viure sis mesos al Japó, on va treballar dibuixant una col.lecció de màquines expenedores, i ha il.lustrat diversos llibres d'adhesius de moda. Té dos fills petits, i els encanta seure a la seva falda i ajudar-la a dibuixar.