.

Pintem Londres

  • Des de vells llocs emblemàtics com la torre de Londres fins a estructures modernes d'allò més relluents, com el pont del Mil.lenni i el gran pati del Museu Britànic, viatja en el temps amb aquesta completa col.lecció d'alguns dels edificis més representatius de Londres.
  • Desconnecta de les preocupacions diàries i gaudeix dels plaers senzills que aporta l'art de pintar.
  • No cal ser un artista, utilitzar materials cars o seguir unes regles determinades: és tan senzill com deixar volar la creativitat i gaudir de la satisfacció que dóna crear alguna cosa d'una bellesa espectacular.
9,90 €
Impuestos incluidos
Quantity:

Hennie Haworth

48 páginas

25,5 x 35,5 cm

Rústica con solapas

9788498019254

Aquest llibre reprodueix vint escenes de la capital britànica amb multitud de detalls que qualsevol es podria perdre fins i tot en una visita real. Els estereotips sobre Londres (els texis negres, els autobusos de dos pisos i les bústies vermelles) ens conviden a descobrir-lo, però hi ha moltes més coses a veure.

 

Recrea't amb la dansa del drac a Chinatown, al Soho, o les vistes del Tàmesi des de Greenwich Park. Descobreix que en realitat no és d'Eros l'estàtua que s'aixeca al centre de Piccadilly Circus i esbrina on pots patinar sobre gel al mateix temps que contemples un dinosaure.

 

Contingut

 

Introducció 6

Escenes per pintar 8

 

Autora

 

Hennie Haworth és il.lustradora i viu a Londres. Va estudiar a la Universitat de Brighton, i des d'aleshores dibuixa de tot. Sobretot li agrada dibuixar edificis, roba, menjar i fins i tot pentinats, i la seva obra apareix habitualment en diaris nacionals, un dels quals és The Guardian (secció de gastronomia). Al principi de la seva carrera com a il.lustradora, un dels primers treballs que va fer va consistir a dissenyar cobrellits (amb taques de tinta) per a una col.lecció d'Habitat Kids. Va viure sis mesos al Japó, on va treballar dibuixant una col.lecció de màquines expenedores, i ha il.lustrat diversos llibres d'adhesius de moda. Té dos fills petits, i els encanta seure a la seva falda i ajudar-la a dibuixar.