.

La gosseta detectiu

  • Gessamí, la gosseta d'en Pere, té un sentit de l'olfacte extraordinari. Ja sigui per buscar una sabata que s'ha perdut o descobrir qui ha embrutat el nou caminet de grava, el seu valuós nas sempre està ensumant alguna cosa.
  • Però la gosseta Gessamí compta amb un altre tipus de talents. Cada matí acompanya en Pere a l'escola i escolta amb atenció com llegeixen els nens de la seva classe. De manera que, qui millor que ella per descobrir per què s'han esfumat tots els llibres de l'escola? Qui els tindrà? I per què?
  • Només hi ha una gossa capaç de resoldre les pitjors malifetes: la detectiu Gessamí!
4,76 €
IVA Incl.
Quantity:

Julia Donaldson/Sara Ogilvie

32 páginas

28 x 25 cm

Cartoné

9788498019575

Un homenatge als llibres, a la lectura, a les biblioteques, així com a la bonica relació entre un petit nen i la seva peculiar gosseta.

Autores

Julia Donaldson és una escriptora, dramaturga i intèrpret anglesa, àmpliament guardonada. Reconeguda pels seus contes infantils amb rima, va començar la seva carrera component cançons per a programes de televisió infantils. És autora de 185 títols publicats.

Sara Ogilvie és una il.lustradora escocesa que treballa com a freelance tant en el camp editorial com en el disseny o la publicitat. És autora d'altres llibres infantils i juvenils, entre ells, El cavaller Reineta, El meu gosset vol fer ballet, La princesa rebel i El meu rinceront també menja creps (Blume).