.

així és... Gaudí

  • Antoni Gaudí és autor d'un dels llegats arquitectònics més singulars i poc convencionals que es poden trobar en l'època contemporània. En vida se'l va definir com un «arquitecte monacal, boig», i, de fet, l'obra de Gaudí ha inspirat sempre sentiments pròxims a l'amor o a l'odi.
  • Walter Gropius, fundador de la Bauhaus, el considerava un geni tècnic, mentre que Pablo Picasso el veia més aviat com un reaccionari rosegaaltars. Els seus mètodes i tècniques per dissenyar edificis han inspirat generacions d'arquitectes.
  • A la seva Catalunya natal, és un heroi: un triomfador, promotor i salvador de la cultura de la nació catalana. Per als fidels catòlics, és l'arquitecte de Déu. Malgrat això, en el fons, Gaudí estimava la natura i desitjava extrapolar-ne els principis bàsics a una arquitectura humana.
4,95 €
Impuestos incluidos
Quantity:

Mollie Claypool/Christina Christoforou

80 pàgines

17 x 23 cm

Cartoné

9788416965304

«Res no és art si no prové de la natura».

 

així és... Aquesta col.lecció presenta la història de l'art de forma visual i atractiva. Cada volum conté, a més de textos molt amens, escrits per experts en história de l'art, il.lustracions fetes expressament per a aquesta sèrie, per alguns dels millors il.lustradors del món. Històricament precises i fruit d'una investigació meticulosa, les imatges donen vida a la història de cada artista i expliquen el context de la seva obra i les seves influències. Els amants de l'art trobaran en aquesta col.lecció una introducció vívida i accessible a la vida i l'obra dels artistes.


Autores

 

Mollie Claypool és una historiadora i teòrica de l'arquitectura que viu a Londres. Imparteix conferències sobre arquitectura a la Bartlett School of Architecture, UCL, i també dóna classes a l'AA School of Architecture.

 

Christina Christoforou és una il.lustradora i artista resident a Londres. Ha treballat per al New York Times, Penguin Publishing i el Teatre Nacional de Grècia; a més, ha donat conferències sobre disseny de la comunicació. És autora d'altres títols sobre Bacon i Leonardo da Vinci.