.

La princesa rebel

  • Vet aqui una vegada, en un lloc molt a la vora, hi vivia la princesa Elna, que es trobava sola. -Un dia -deia-, el meu príncep em vindrà a salvar. Però se m'acaba la paciència, ja es podria espavilar! I quan finalment el príncep arriba, no és el que l'Elna s'imaginava...

També en castellà>>

12,90 €
Impuestos incluidos
Temporalmente no disponible.

Anna Kemp/Sarah Ogilvie

32 pàgs.

26 x 26 cm

Cartoné

9788417757267

N'estàs tip de sentir el conte del príncep blau? T'agradaria conèixer una princesa amb més ganxo? Aleshores tens a les manes el llibre ideal!

Oblida't de vestits amb llacets, casaments de somni i balls en palaus! L'Elna és tossuda i molt trapella,  només vol anar a la seva i fer amistats d'allò més curioses. És la princesa rebel!

Autores

Anna Kemp és professora de literatura contemporània francesa a la Universitat d'Oxford. És autora d'altres llibres infantils i juvenils, entre ells, El cavaller Reineta, El meu gosset vol fer ballet i El meu rinoceront també menja creps (Blume).

Sara Ogilvie és una il·lustradora escocesa que treballa com a freelance tant en el camp editorial, com en el del disseny o la publicitat. És autora d'altres llibres infantils i juvenils, entre ells La gosseta detectiu, El cavaller Reineta, El meu gosset vol fer ballet, La princesa rebel i El meu rinceront també menja creps (Blume).

También podría interesarle...