.

Violeta i els contrabandistes

  • Sabries resoldre el misteri dels contrabandistes?
  • El padrí Joan convida la Violeta i els seus amics a passar l’estiu amb ell i gaudir d’una aventura a bord d’un veler. A la Violeta li fa moltíssima il·lusió.
  • Malgrat tot, quan sospita que el capità d’una embarcació que hi ha amarrada a prop del veler d’en Joan trama alguna cosa, la Violeta ha de posar en pràctica totes les seves habilitats de detectiu... I si és el cap d’una banda de contrabandistes?

També en castellà>>

12,90 €
Impuestos incluidos
Quantity:

Harriet Whitehorn/Becka Moor

208 pàgs.

13 x 18,5 cm

Cartoné

9788418075087

También disponible en E-book >>

ISBN: 9788418075780

Precio: 6,99€

La Violeta viu amb un gat que es diu Púding (de fet, el seu nom complet és Púding de Toffee Enganxós), la seva mare, la Camila Cler, que és dissenyadora de joies, i el seu pare, en Bonaventura Mora, que és arquitecte. Viuen en un pis amb molt estil i increïblement endreçat; a la part de darrere de l’edifici hi ha un gran jardí que la Violeta comparteix amb tots els altres nens i adults que viuen al voltant. La millor amiga de la Violeta és la Rosa; la seva família viu al mateix carrer i ella va a la mateixa escola que la Violeta.

La Violeta fa moltes activitats després de l’escola. De fet, està tan ocupada que a la seva habitació fi ns i tot té un calendari especial per saber on ha d’anar cada dia. L’activitat preferida de la Violeta és l’escalada, i per això en fa dues vegades a la setmana. Com que és fi lla única, la Violeta passa llargues estones amb persones grans. Això de vegades és una mica avorrit, però també ha après algunes coses molt útils, com per exemple, a llegir la carta d’un restaurant en francès, preparar un còctel perfecte i jugar al pòquer. Quan els seus pares treballen, la Norma, la majordoma, té cura d’ella; no parla gaire, però quan ho fa val la pena escoltar-la.

Autores

Harriet Whitehorn va créixer a Londres, on viu amb el seu marit i les seves tres fi lles. Ha estudiat a Reading University, a l’Architectural Association i al Victoria and Albert Museum, i sempre ha treballat  en l’àmbit de la conservació i restauració d’edifi cis. En l’actualitat treballa per al Patrimoni d’Anglaterra. Aquest va ser el seu primer llibre dirigit al públic infantil.

Becka Moor és una il·lustradora de llibres infantils, resident a Manchester. Va estudiar il·lustració per edicions infantils en Glyndwr University, d’on es va graduar en 2012. Des de llavors ha col·laborat en diversos llibres, tant de fi cció com il·lustrats.