.

Violeta i el misteri de la mòmia

  • La Violeta està encantada de rebre la visita de la seva cosina Agnès i la seva tia Matilda, que venen del Caire.
  • La tieta Matilda ha descobert una mòmia egípcia que potser la durà fins a una tomba plena de tresors! Aleshores passa alguna cosa terrible: roben la valuosa mòmia del Museu Britànic!
  •  Qui hi ha darrere del robatori de la mòmia? La Violeta i la seva colla hauran de resoldre el cas i salvar la situació!

També en castellà>>

14,33 €
Impuestos incluidos
Quantity:

Harriet Whitehorn / Becka Moor

224 pàgines

13 x 18,5 cm

Cartoné

9788418459160

También disponible en E-book >>

ISBN: 9788418459719

Precio: 6,99€

La Violeta viu amb un gat que es diu Púding (de fet, el seu nom complet és Púding de Toffee Enganxós), la seva cacatua maharaní, la seva mare, la Camila Cler, que és dissenyadora de joies, i el seu pare, en Bonaventura Mora, que és arquitecte. Viuen en un pis amb molt estil i increïblement endreçat; a la part de darrere de l'edifici hi ha un gran jardí que la Violeta comparteix amb tots els altres nens i adults que viuen al voltant. La millor amiga de la Violeta és la Rosa; la seva família viu al mateix carrer i ella va a la mateixa escola que la Violeta.

La Violeta fa moltes activitats després de l'escola. De fet, està tan ocupada que a la seva habitació fins i tot té un calendari especial per saber on ha d'anar cada dia. L'activitat preferida de la Violeta és l'escalada, i per això en fa dues vegades a la setmana. Com que és filla única, la Violeta passa llargues estones amb persones grans. Això de vegades és una mica avorrit, però també ha après algunes coses molt útils, com per exemple, a llegir la carta d'un restaurant en francès, preparar un còctel perfecte i jugar al pòquer. Quan els seus pares treballen, la Norma, la majordoma, té cura d'ella; no parla gaire, però quan ho fa val la pena escoltar-la.

Autors

Harriet Whitehorn va créixer a Londres, on viu amb el seu marit i les seves tres filles. Ha estudiat a Reading University, a l'Architectural Association i al Victoria and Albert Museum, i sempre ha treballat en l'àmbit de la conservació i restauració d'edificis. En l'actualitat treballa per al Patrimoni d'Anglaterra. Aquest va ser el seu primer llibre dirigit al públic infantil.

Becka Moor és una il·lustradora de llibres infantils, resident a Manchester. Va estudiar il·lustració per edicions infantils en Glyndwr University, d'on es va graduar en 2012. Des de llavors ha col·laborat en diversos llibres, tant de ficció com il·lustrats.