.

Un balcó al paradís

  • Des de la vora de la mar fi ns al cim d’una alta muntanya, tot té el seu lloc al món i tots els éssers vius estan interrelacionats. El món que ens envolta té molt a dir-nos si ens prenem el temps de mirar i escoltar.
  • Tendre i reconfortant, aquest llibre celebra la saviesa de moltes de les coses grans i petites que conformen el nostre meravellós món: un delicat llibre amb un poderós missatge.
  • Un llibre contemplatiu amb molt a oferir als lectors en solitari, però extremament eficaç a nivell grupal o per llegir abans d’anar a dormir, al final d’una jornada estressant.

També en castellà>>

12,40 €
IVA Incl.
Quantity:

Shelley Moore Thomas/Christopher Silas Neal

32 pàgs.

22 x 28 cm

Cartoné

9788418075032

Cada doble pàgina mostra una imatge de la interacció silenciosa dels nens amb elements familiars del món natural, acompanyats d’observacions plenes de poesia. Les il·lustracions, que mostren una enorme diversitat de nens, han estat creades amb tècnica mixta en colors tènues, i d’aquesta manera es fan ressò de la senzillesa del text. L’elegant composició complementa cada reflexió.

Un material de lectura i observació per inspirar la instrucció en la pràctica del ioga o la meditació o per iniciar reflexions sobre el Dia de la Terra.

Autors

Shelley Moore Thomas és autora de llibres infantils, professora d’educació primària i narradora professional. Viu amb la seva família i gossos a Oceanside, Califòrnia.

Christopher Silas Neal és un il·lustrador i autor guardonat que col·labora regularment amb The New York Times, The New Yorker i crea portades de llibres per a diverses editorials. Ha dirigit vídeos animats per Kate Spade i Anthropologie i va rebre una medalla de la Society of Illustrators pel seu treball de grafisme en moviment.