.

El fantàstic viatge d'en Franklin i la Lluna dins el llibre de rondalles

  • És l’aniversari del drac Franklin i tota la vila li organitza una festa sorpresa. Per tal d’assegurar-se que es mantingui en secret, la Lluna, la millor amiga d’en Franklin, el distreu enduent-se’l a una llibreria dels voltants.
  • Descobreixen un curiós llibre de rondalles amb una nota que diu «NO L’OBRIU». La tortuga de la Lluna no es pot resistir a donar-hi una ullada i… tan bon punt l’obre, desapareix! 
  • La Lluna i en Franklin es cabussen dins el llibre per rescatar-la. Durant l’expedició, coneixen molts personatges de conte, i no tots de bona pasta...

           També en castellà>> 

4,95 €
Impuestos incluidos
Quantity:

Jen Campbell / Katie Harnett

32 Págs

27,5 x 28,5 Cm

Cartoné

9788418075056

De les creadores de La llibreria voladora d'en Franklin i En Franklin i la Lluna a la Lluna arriba un altre esplèndid conte sobre dos amics amants dels llibres.

Autores

Jen Campbell és una guardonada poeta i escriptora de narrativa breu. És autora de l'exitosa sèrie de Sunday Times, Weird Things Customers Say in Bookshops i The Bookshop Book. En 2016 va rebre el premi Eric Gregory de poesia. Jen va treballar com a llibretera durant deu anys i ara dirigeix un canal a You Tube, on parla sobre llibres; així mateix, és jutgessa del premi Somerset Maugham. Va créixer al nord-est d'Anglaterra i en l'actualitat viu a Londres.

Katie Harnett és una il·lustradora i autora de Regne Unit. Després de graduar-se en Il·lustració a la University of the West of England i cursar el màster en Il·lustració de llibres infantils a la Cambridge School of Art, treballa en llibre il·lustrat, portades i altres projectes que li resulten emocionants.