.

La magnífica carbassa de la Brunilda

La bruixa Brunilda menja molta verdura, però la seva preferida és la carbassa. La torna boja el puré de carbassa, el pastís de carbassa i, per damunt de tot, la carbassa al forn. Quan la Brunilda decideix conrear hortalisses al seu hort, en treu més profit del que s’esperava: unes mongetes gegants, unes cols monstruoses i una carbassa enorme sobre la teulada. Què en pot fer, la Brunilda, d’aquesta carbassa gegant, quan només li queda la pell? La convertirà en una casa o potser en una carrossa? Prepara’t per a una gran sorpresa!

12,40 €
IVA Incl.
Quantity:

Valerie Thomas/Korky Paul

28 pàg.

21,5 x 28 cm

Cartoné

9788498015737

Una nova aventura de la simpàtica bruixa Brunilda i el seu inseparable gat Bru. Els més de 5 milions de llibres venuts confirmen l’indubtable èxit d’aquesta original bruixa entre el públic infantil.

La bruixa Brunilda és un atractiu personatge que sempre es troba involucrat en situacions d’allò més còmiques i que en comptades ocasions els seus poders màgics li fan algun tipus de servei. Els encanteris normalment li comporten conseqüències inesperades, i justament aquest fet és el que fa que les seves històries resultin tant divertides per al públic infantil.

Autors

 

Valerie Thomas, nascuda a Austràlia, va impartir classes a primària i secundària tan a Anglaterra com al seu país, abans de dedicar-se a l’escriptura. El 1986 va rebre l’encàrrec de l’editorial Oxford University Press d’escriure el primer llibre sobre la bruixa Brunilda, i des d’aleshores s’ha convertit en una sèrie de gran èxit que ha estat traduïda a nombrosos idiomes.

Korky Paul, originari de Zimbabwe, va estudiar a la Durban Art School i va treballar durant quatre anys a una agència de publicitat de Ciutat del Cap, fins que l’any 1976 va viatjar a Europa, on finalment s’hi va establir. És un guardonat il·lustrador de llibres infantils i el creador del personatge de la bruixa Brunilda.