.

Llúcia Puça. Bestioles curioses

Quan la Mireia va fer fora de casa seva a la puça Llúcia i va anar a parar a casa d’en Ramonet, aquesta mai s’hagués pogut imaginar el futur professional que l’esperava. En Ramonet estava encantat d’acollir a la Llúcia a casa seva i així poder-li ensenyar els seus trucs. Com que la puça aprenia molt ràpid, ben aviat van decidir muntar un espectacle que va tenir tant d’èxit, que el director de circ més famós va voler que la Llúcia l’acompanyés a la seva gira mundial.

4,76 €
Impuestos incluidos
Edición :
Quantity:

Antoon Krings

32 pàg.

19,5 x 19,5 cm

Cartoné

9788498015508

Però aquesta va rebutjar l’oferta perquè no volia deixar sol a en Ramonet. Des d’aleshores es pot veure pels jardins un petit cartell que anuncia l’espectacle de la Llúcia i en Ramonet, el circ més petit del món.

 

Les Bestioles Curioses viuen en un jardí màgic creat per Antoon Krings. Cada bestiola ens farà viure una aventura d'allò més engrescadora en el seu afany per descobrir el món, aprendre a conviure i ser solidària amb les altres, alhora que ens fa riure amb les seves peripècies. Les històries són curtes, ideals per a nens i nenes que comencen a llegir, i les il·lustracions, plenes de color, són suggeridores i atractives per als més menuts.

 

Autor

 

Antoon Krings, il·lustrador, pintor i escriptor, crea una obra original i de gran riquesa gràcies a la innegable personalitat de les il·lustracions i a l’estructura dels relats. Nascut a França el 1962, va cursar arts gràfiques a l’ESAG i va dissenyar les il·lustracions tèxtils per a l’Ungaro. Més tard es va consagrar a l’escriptura i la il·lustració infantil, i el 1994 va obtenir la menció especial del Premi Gràfic de la Fira de Bolonya.