.

Simó Castor. Bestioles curioses

En Simó Castor no volia fer-se gran, però els seus pares van considerar que havia arribat el moment de formar la seva pròpia família i construir la seva futura llar. Així doncs, seguint les instruccions dels seus progenitors, en Simó va sortir al bosc a buscar un arbre del que pogués extreure la fusta necessària per la seva nova casa. Durant la realització d’aquesta tasca va fer dos bons amics, l’osseta i el senyor mussol. Tots dos el van ajudar a construir la seva cabana a la vora del riu.

4,76 €
Impuestos incluidos
Edición :
Quantity:

Antoon Krings

32 pàg.

19,5 x 19,5 cm

Cartoné

9788498015522

L’endemà amb l’objectiu acomplert, el riu es va endur la caseta del castor a l’altra vora del riu i l’osseta, al no trobar-lo, va pensar que havia perdut el seu nou amic. Quan finalment es van retrobar van saber que mai més es tornarien a separar.

 

Les Bestioles Curioses viuen en un jardí màgic creat per Antoon Krings. Cada bestiola ens farà viure una aventura d'allò més engrescadora en el seu afany per descobrir el món, aprendre a conviure i ser solidària amb les altres, alhora que ens fa riure amb les seves peripècies. Les històries són curtes, ideals per a nens i nenes que comencen a llegir, i les il·lustracions, plenes de color, són suggeridores i atractives per als més menuts.

 

 

Autor

 

Antoon Krings, il·lustrador, pintor i escriptor, crea una obra original i de gran riquesa gràcies a la innegable personalitat de les il·lustracions i a l’estructura dels relats. Nascut a França el 1962, va cursar arts gràfiques a l’ESAG i va dissenyar les il·lustracions tèxtils per a l’Ungaro. Més tard es va consagrar a l’escriptura i la il·lustració infantil, i el 1994 va obtenir la menció especial del Premi Gràfic de la Fira de Bolonya.