.

Serafí Grill. Bestioles curioses

En Serafí Grill havia tornat amb el seu vestit de parracs apedaçats i amb el seu orgue atrotinat. Amb ell i la seva música l’alegria va arribar al jardí. Durant la seva visita al rusc, la reina de les abelles va decidir que ella també era capaç de fer sonar aquell orgue i va convidar a totes les bestioles a un concert.

4,76 €
Impuestos incluidos
Edición :
Quantity:

Antoon Krings

32 pàg.

19,5 x 19,5 cm

Cartoné

9788498015515

Però aquest va resultar ser un desastre total i va acabar amb l’orgue d’en Serafí tot destrossat. El grill es va quedar sense el seu orgue i va convertir-se en un vagabund, fins que un dia la Mosca Tosca li va aconseguir un violí i va tornar a delectar a les bestioles amb la seva música.

 

Les Bestioles Curioses viuen en un jardí màgic creat per Antoon Krings. Cada bestiola ens farà viure una aventura d'allò més engrescadora en el seu afany per descobrir el món, aprendre a conviure i ser solidària amb les altres, alhora que ens fa riure amb les seves peripècies. Les històries són curtes, ideals per a nens i nenes que comencen a llegir, i les il·lustracions, plenes de color, són suggeridores i atractives per als més menuts.

 

Autor

 

Antoon Krings, il·lustrador, pintor i escriptor, crea una obra original i de gran riquesa gràcies a la innegable personalitat de les il·lustracions i a l’estructura dels relats. Nascut a França el 1962, va cursar arts gràfiques a l’ESAG i va dissenyar les il·lustracions tèxtils per a l’Ungaro. Més tard es va consagrar a l’escriptura i la il·lustració infantil, i el 1994 va obtenir la menció especial del Premi Gràfic de la Fira de Bolonya.