.

Andreu Milpeus. Bestioles curioses

L'Andreu Milpeus estava molt orgullós del seu exèrcit de potes. No sabia si en tenia mil o mil cent, però tothom les admirava. Fins que un un dia les potes es van rebel·lar, van començar a fer bots, a donar cops al terra i a anar d'una banda a l'altre fent voltes estrambòtiques. Què havia passat perquè les potes reaccionessin d'aquesta manera?

 

4,76 €
Impuestos incluidos
Edición :
Quantity:

Antoon Krings

32 pàg.

19,5 x 19,5 cm

Cartoné

9788498012057

L'Andreu no entenia res, les seves potes ja no l'obeïen i ell estava molt trist. Fins que un dia, gràcies a la Vespa Cesca, va saber a la fi què li passava: el què volien les seves potes era, simplement, dur sabates. Bé, «simplement» és una manera de dir-ho, perquè haver de calçar mil peus no és gens fàcil. Com resoldrà l'Andreu aquesta situació tan complicada?

 

Les Bestioles Curioses viuen en un jardí màgic creat per Antoon Krings. Cada bestiola ens farà viure una aventura d'allò més engrescadora en el seu afany per descobrir el món, aprendre a conviure i ser solidària amb les altres, alhora que ens fa riure amb les seves peripècies. Les històries són curtes, ideals per a nens i nenes que comencen a llegir, i les il·lustracions, plenes de color, són suggeridores i atractives per als més menuts.

 

Autor

 

Antoon Krings, il·lustrador, pintor i escriptor, crea una obra original i de gran riquesa gràcies a la innegable personalitat de les il·lustracions i a l’estructura dels relats. Nascut a França el 1962, va cursar arts gràfiques a l’ESAG i va dissenyar les il·lustracions tèxtils per a l’Ungaro. Més tard es va consagrar a l’escriptura i la il·lustració infantil, i el 1994 va obtenir la menció especial del Premi Gràfic de la Fira de Bolonya.