.

Òscar Panerola. Bestioles curioses

Hi havia una vegada una panerola que es deia Òscar i que sempre feia cara de pomes agres. Sovint estava trist i abatut i mai no somreia ni s'ho passava bé. Ni tan sols els seus amics sabien què fer per animar-lo. Ell no sortia mai de la seva casa trista i fosca, només quan havia d'anar a buscar menjar.

 

4,76 €
Impuestos incluidos
Edición :
Quantity:

Antoon Krings

32 pàg.

19,5 x 19,5 cm

Cartoné

9788498012064

Què s'ha de fer perquè l'Òscar Panerola somrigui d'una vegada per totes? Serà capaç d'arribar a la conclusió de que la major alegria que un pot tenir és la de fer feliços als altres? Potser l'aniversari de la Cuca Dellum serà l'oportunitat que l'Òscar necessitava per experimentar noves emocions.

 

Les Bestioles Curioses viuen en un jardí màgic creat per Antoon Krings. Cada bestiola ens farà viure una aventura d'allò més engrescadora en el seu afany per descobrir el món, aprendre a conviure i ser solidària amb les altres, alhora que ens fa riure amb les seves peripècies. Les històries són curtes, ideals per a nens i nenes que comencen a llegir, i les il·lustracions, plenes de color, són suggeridores i atractives per als més menuts.

 

Autor

 

Antoon Krings, il·lustrador, pintor i escriptor, crea una obra original i de gran riquesa gràcies a la innegable personalitat de les il·lustracions i a l’estructura dels relats. Nascut a França el 1962, va cursar arts gràfiques a l’ESAG i va dissenyar les il·lustracions tèxtils per a l’Ungaro. Més tard es va consagrar a l’escriptura i la il·lustració infantil, i el 1994 va obtenir la menció especial del Premi Gràfic de la Fira de Bolonya.