.

Aniol Pit-roig. Bestioles curioses

Malgrat que la neu i el fred li esborrifaven les plomes, l'Aniol ensenyava el seu pit roig al cel i cantava davant de la finestra on cada matí una mà amiga deixava engrunes de pa per als ocells. Quan acabava de refilar la melodia, de seguida anava a picotejar les engrunes que li havien deixat. Però aquell dia no hi havia engrunes. Els pardals, sempre tan espavilats, se les havien cruspit totes. I així va succeir dia rere dia, fins que l'Aniol, fastiguejat, va haver de fugir.

4,76 €
Impuestos incluidos
Edición :
Quantity:

Antoon Krings

32 pàg.

19,5 x 19,5 cm

Cartoné

9788498012071

Aquest va recórrer tot el jardí, però no era capaç d'aconseguir menjar enlloc, fins que va trobar una ratolineta asseguda sota d'un arbre que estava morta de fred. Aquesta s'havia perdut i l'Aniol va decidir ajudar-la. Aleshores la ratolineta va pujar a l'esquena del pit-roig i volant tots dos varen poder trobar la seva casa. En agraïment, la ratolineta li va entregar una capsa plena d'engrunes. I a partir d'aquest moment la ratolineta es va assegurar que a l'Aniol mai li faltés menjar.

 

Les Bestioles Curioses viuen en un jardí màgic creat per Antoon Krings. Cada bestiola ens farà viure una aventura d'allò més engrescadora en el seu afany per descobrir el món, aprendre a conviure i ser solidària amb les altres, alhora que ens fa riure amb les seves peripècies. Les històries són curtes, ideals per a nens i nenes que comencen a llegir, i les il·lustracions, plenes de color, són suggeridores i atractives per als més menuts.

 

Autor

 

Antoon Krings, il·lustrador, pintor i escriptor, crea una obra original i de gran riquesa gràcies a la innegable personalitat de les il·lustracions i a l’estructura dels relats. Nascut a França el 1962, va cursar arts gràfiques a l’ESAG i va dissenyar les il·lustracions tèxtils per a l’Ungaro. Més tard es va consagrar a l’escriptura i la il·lustració infantil, i el 1994 va obtenir la menció especial del Premi Gràfic de la Fira de Bolonya.