.

Tortuga Lluna. Bestioles curioses

Cada matí, amb els ulls encara mig tancats per la son, Tortuga Lluna sortia de casa. Lentament, pas rere pas, travessava el jardí agafant sempre el mateix camí: el que duia a l'hort. Però tot i la bona voluntat amb la que se'n cuidava, això no era suficient: la Lluna definitivament necessitava ajuda, però ella encara no se n'havia donat.

4,76 €
Impuestos incluidos
Edición :
Quantity:

Antoon Krings

32 pàg.

19,5 x 19,5 cm

Cartoné

9788498012088

El senyor Carabassa, l'espantall, vigilava l'hort de la Lluna, però a ell li hauria encantat poder ajudar-la més. Un dia el malson de la tortuga es va fer realitat i l'arribar a l'hort va veure que algú havia devorat els seus estimats enciams, rosegat les pastanagues i esclafat els tomàquets. Qui havia pogut fer una cosa així? Potser aquest serà el principi d'un bona feina en equip.

 

Les Bestioles Curioses viuen en un jardí màgic creat per Antoon Krings. Cada bestiola ens farà viure una aventura d'allò més engrescadora en el seu afany per descobrir el món, aprendre a conviure i ser solidària amb les altres, alhora que ens fa riure amb les seves peripècies. Les històries són curtes, ideals per a nens i nenes que comencen a llegir, i les il·lustracions, plenes de color, són suggeridores i atractives per als més menuts.

 

Autor

 

Antoon Krings, il·lustrador, pintor i escriptor, crea una obra original i de gran riquesa gràcies a la innegable personalitat de les il·lustracions i a l’estructura dels relats. Nascut a França el 1962, va cursar arts gràfiques a l’ESAG i va dissenyar les il·lustracions tèxtils per a l’Ungaro. Més tard es va consagrar a l’escriptura i la il·lustració infantil, i el 1994 va obtenir la menció especial del Premi Gràfic de la Fira de Bolonya.