.

Samsó Eriçó. Bestioles curioses

En Samsó Eriçó busca un indret on poder hivernar. Però aquesta cerca es fa difícil i el lloc que escolleix poc a poc es desfà ja que es tracta d'una muntanya de troncs de llenya que el Follet necessita per poder passar calent l'hivern.

4,76 €
Impuestos incluidos
Edición :
Quantity:

Antoon Krings

32 pàg.

19,5 x 19,5 cm

Cartoné

9788498013290

A en Ramonet li fa pena en Samsó al veure que aquest s'ha quedat sense la seva cabana i per això el convida a casa seva fins que arribi la primavera. Però conviure amb un eriçó no és gens fàcil, i el Follet buscarà una solució que sigui còmoda per tots dos.

 

Les Bestioles Curioses viuen en un jardí màgic creat per Antoon Krings. Cada bestiola ens farà viure una aventura d'allò més engrescadora en el seu afany per descobrir el món, aprendre a conviure i ser solidària amb les altres, alhora que ens fa riure amb les seves peripècies. Les històries són curtes, ideals per a nens i nenes que comencen a llegir, i les il·lustracions, plenes de color, són suggeridores i atractives per als més menuts.

 

Autor

 

Antoon Krings, il·lustrador, pintor i escriptor, crea una obra original i de gran riquesa gràcies a la innegable personalitat de les il·lustracions i a l’estructura dels relats. Nascut a França el 1962, va cursar arts gràfiques a l’ESAG i va dissenyar les il·lustracions tèxtils per a l’Ungaro. Més tard es va consagrar a l’escriptura i la il·lustració infantil, i el 1994 va obtenir la menció especial del Premi Gràfic de la Fira de Bolonya.