.

Ambròs Capgròs. Bestioles curioses

Amb el seu petit cos verd llampant, el seu enorme cap i els ulls grossos com plats, en Ambròs Capgròs no passa desapercebut al jardí. Per això, quan aquest realitza la seva primera excursió fora de la bassa, els habitants del jardí el confonen amb un extraterrestre.

4,76 €
Impuestos incluidos
Edición :
Quantity:

Antoon Krings

32 pàg.

19,5 x 19,5 cm

Cartoné

9788498014129

Les bestioles s'espanten i la por s'escampa ràpidament per tot el jardí i la reina de les abelles decideix organitzar un combat contra els invasors. Sortosament, en Romeu el gripau s'adona que no existeix l'angostià com a tal sinó que només es tracta del gentil Ambròs.

 

Les Bestioles Curioses viuen en un jardí màgic creat per Antoon Krings. Cada bestiola ens farà viure una aventura d'allò més engrescadora en el seu afany per descobrir el món, aprendre a conviure i ser solidària amb les altres, alhora que ens fa riure amb les seves peripècies. Les històries són curtes, ideals per a nens i nenes que comencen a llegir, i les il·lustracions, plenes de color, són suggeridores i atractives per als més menuts.

 

Autor

 

Antoon Krings, il·lustrador, pintor i escriptor, crea una obra original i de gran riquesa gràcies a la innegable personalitat de les il·lustracions i a l’estructura dels relats. Nascut a França el 1962, va cursar arts gràfiques a l’ESAG i va dissenyar les il·lustracions tèxtils per a l’Ungaro. Més tard es va consagrar a l’escriptura i la il·lustració infantil, i el 1994 va obtenir la menció especial del Premi Gràfic de la Fira de Bolonya.