.

Julieta Reineta. Bestioles curioses

La dolça i encisadora Julieta Reineta tenia un munt de germanes i una pila de cosines, però aquestes, a diferència d'ella, eren cruels i despietades. Sempre se'n reien del pobre Romeu, un gripau com cal, estimat per tots al jardí però amb un físic que no l'acompanyava.

4,76 €
Impuestos incluidos
Edición :
Quantity:

Antoon Krings

32 pàg.

19,5 x 19,5 cm

Cartoné

9788498014105

En Romeu només tenia ulls per la Julieta, però li faltava el coratge per confessar-li el seu amor, fins que un dia, i gràcies a una aparent heroïcitat, va aconseguir conquerir el cor de la bella reineta i el respecte de les seves germanes i cosines.

 

Les Bestioles Curioses viuen en un jardí màgic creat per Antoon Krings. Cada bestiola ens farà viure una aventura d'allò més engrescadora en el seu afany per descobrir el món, aprendre a conviure i ser solidària amb les altres, alhora que ens fa riure amb les seves peripècies. Les històries són curtes, ideals per a nens i nenes que comencen a llegir, i les il·lustracions, plenes de color, són suggeridores i atractives per als més menuts.

 

Autor

 

Antoon Krings, il·lustrador, pintor i escriptor, crea una obra original i de gran riquesa gràcies a la innegable personalitat de les il·lustracions i a l’estructura dels relats. Nascut a França el 1962, va cursar arts gràfiques a l’ESAG i va dissenyar les il·lustracions tèxtils per a l’Ungaro. Més tard es va consagrar a l’escriptura i la il·lustració infantil, i el 1994 va obtenir la menció especial del Premi Gràfic de la Fira de Bolonya.