.

Úrsula Libèl.lula. Bestioles curioses

L'Úrsula Libèl·lula vivia sola en una caseta humida situada al mig de l'estany. No li agradava ser destorbada i per això no convidava mai ningú. Però vet aquí que un dia algú es va apropar fent grans salts a casa de l'Úrsula.

4,76 €
Impuestos incluidos
Edición :
Quantity:

Antoon Krings

32 pàg.

19,5 x 19,5 cm

Cartoné

9788498014082

I aquest algú es deia Ot Granot, qui es va instal·lar a l'estany formant una prolífica família que va obligar a l'Úrsula a marxar de casa seva. Però arran d'aquesta decisió la libèl·lula es va adonar que viure sola no era el que realment ella desitjava.

 

Les Bestioles Curioses viuen en un jardí màgic creat per Antoon Krings. Cada bestiola ens farà viure una aventura d'allò més engrescadora en el seu afany per descobrir el món, aprendre a conviure i ser solidària amb les altres, alhora que ens fa riure amb les seves peripècies. Les històries són curtes, ideals per a nens i nenes que comencen a llegir, i les il·lustracions, plenes de color, són suggeridores i atractives per als més menuts.

 

Autor

 

Antoon Krings, il·lustrador, pintor i escriptor, crea una obra original i de gran riquesa gràcies a la innegable personalitat de les il·lustracions i a l’estructura dels relats. Nascut a França el 1962, va cursar arts gràfiques a l’ESAG i va dissenyar les il·lustracions tèxtils per a l’Ungaro. Més tard es va consagrar a l’escriptura i la il·lustració infantil, i el 1994 va obtenir la menció especial del Premi Gràfic de la Fira de Bolonya.