.

Filomena Talp. Bestioles curioses

La vella Filomena Talp ha perdut el seu estimat tresor. L'havia amagat en un lloc segur, un cau petit i elegant, però ara ja no hi era. Remou cel i terra per tot el jardí, busca entre les flors de la Mireia l'Abella, li pregunta a l'Escarabat Bernat després d'atropellar-lo per les presses, però el seu tresor continua sense aparèixer.

4,76 €
Impuestos incluidos
Edición :
Quantity:

Antoon Krings

32 pàg.

19,5 x 19,5 cm

Cartoné

9788498014488

Mentrestant, el Follet Ramonet, que sabia el què li havia passat a la Filomena perquè ella mateixa li havia explicat, decideix cavar i cavar la terra, fins que... sí, va trobar el tresor de la seva amiga, però es tractava realment d’un tresor tan preuat?

 

Les Bestioles Curioses viuen en un jardí màgic creat per Antoon Krings. Cada bestiola ens farà viure una aventura d'allò més engrescadora en el seu afany per descobrir el món, aprendre a conviure i ser solidària amb les altres, alhora que ens fa riure amb les seves peripècies. Les històries són curtes, ideals per a nens i nenes que comencen a llegir, i les il·lustracions, plenes de color, són suggeridores i atractives per als més menuts.

 

Autor

 

Antoon Krings, il·lustrador, pintor i escriptor, crea una obra original i de gran riquesa gràcies a la innegable personalitat de les il·lustracions i a l’estructura dels relats. Nascut a França el 1962, va cursar arts gràfiques a l’ESAG i va dissenyar les il·lustracions tèxtils per a l’Ungaro. Més tard es va consagrar a l’escriptura i la il·lustració infantil, i el 1994 va obtenir la menció especial del Premi Gràfic de la Fira de Bolonya.