.

Estela Óssa Menor. Bestioles curioses

Una nit de lluna plena, l'Estela Óssa Menor cau del cel estelat al jardí de les Bestioles Curioses. És la Cuca Dellum qui provoca aquest fet quan prova de despenjar la Lluna i tan sols aconsegueix despenjar un cassó. Dins d'aquest cassó l'Estela ha realitzat un viatge terrible i ben llarg que l'ha deixada ben atordida.

4,76 €
Impuestos incluidos
Edición :
Quantity:

Antoon Krings

32 pàg.

19,5 x 19,5 cm

Cartoné

9788498014747

Intrigada, la Cuca contempla aquell estrany animal, la pell del qual espurnejava a la fosca de la nit com si fos un trosset de firmament. l'Estela està trista i té molta por, per això la Cuca decideix emportar-se-la a casa seva i poder així solucionar l'endemà a la nit l'embolic que havia creat. Però l'Estela no aconsegueix adormir-se i curiosa com és ella decideix anar a explorar el jardí, mentre la Cuca no para de tenir malsons amb l'Estela com a protagonista. L'óssa està extasiada per la bellesa del jardí i descobreix tot un món nou per ella. Però la seva aventura s'ha d'acabar, comença a fer-se fosc i la seva mare està ben amoïnada perquè no sap on és.

Les Bestioles Curioses viuen en un jardí màgic creat per Antoon Krings. Cada bestiola ens farà viure una aventura d'allò més engrescadora en el seu afany per descobrir el món, aprendre a conviure i ser solidària amb les altres, alhora que ens fa riure amb les seves peripècies. Les històries són curtes, ideals per a nens i nenes que comencen a llegir, i les il·lustracions, plenes de color, són suggeridores i atractives per als més menuts.

Autor

Antoon Krings, il·lustrador, pintor i escriptor, crea una obra original i de gran riquesa gràcies a la innegable personalitat de les il·lustracions i a l’estructura dels relats. Nascut a França el 1962, va cursar arts gràfiques a l’ESAG i va dissenyar les il·lustracions tèxtils per a l’Ungaro. Més tard es va consagrar a l’escriptura i la il·lustració infantil, i el 1994 va obtenir la menció especial del Premi Gràfic de la Fira de Bolonya.